Vegas Golden Knights 7-2, yksi askel lähemmäs Stanley Cupin titteliä

Kun Stanley Cupin finaalissa päästiin toiseen peliin, Vegas Golden Knights voitti Florida Panthersin 7-2 ja kasvatti sarjan johtoasemansa 2-0:aan ja siirtyi askeleen lähemmäs ensimmäistä Stanley Cup -mestaruuttaan.

Knights hallitsi ottelua aikaisessa vaiheessa ja meni ensimmäisessä erässä 2-0-johtoon Marchessault’n ja Alec Martinezin maaleilla Las Vegas Golden Knights Pelipaita. Anton Lundell teki Floridalle maalin vain 14 sekuntia kolmannessa erässä, mutta Marchessault lisäsi nopeasti Vegasin 5-1:een, joka oli hänen 12. maalinsa pudotuspeleissä tällä kaudella. Michael Amadio teki Vegasille maalin kolmannen erän puolivälissä ja lisäsi johdon 6-1:een. Matthew Tkachuk teki Panthersille maalin ajassa 7:16, mutta Brett Howden teki illan toisen maalinsa ajassa 2:08 ja jatkoi koputtelua tulostaululla. Las Vegas Golden Knights kukisti Florida Panthersin 7-2.

Jonathan Marchessault teki kaksi maalia ja yhden syöttöpisteen, kun taas Brett Howden teki myös kaksi maalia ja osallistui Vegas Golden Knightsin voittoon. Vegas Golden Knights on voittanut jo kaksi ottelua ja nyt kun jäljellä on enää kolme ottelua, jos Vegas Golden Knights pystyy voittamaan kolmannen ottelun, on Stanley Cupin voittaja itsestäänselvyys. Odotetaan kaikki innolla seuraavia jännittäviä pelejä Lasten NHL Pelipaidat!