Dallas Stars eteni villikorttikierroksella voittaen Chicago Blackhawksin 6-4

Jason Robertson keräsi kaksi tavoitetta tarjotakseen Dallas Starsille 6-4-syötön Chicago Blackhawksia vastaan ​​United Fixate Sunday -turnauksessa ja johtamaan Western Seminar -villikorttipeliä.

Roope Hintzillä oli tavoite ja 2 syöttöä, Tyler Seguinilla, Jamie Bennillä sekä Joe Pavelskillä oli sekä maali että syöttö, kun Dallas (41-27-4) hävisi 2 peräkkäistä videopeliä, jotka koostuivat 3-1-tappiosta. Jersey Devilsin uusi lauantai. Jack Ottinger torjui 36 kertaa.

Destiny johti Vegas Golden Knightsia kahdella tekijällä toisella villikortilla sekä yhdellä pisteellä ennen Nashville Predatorsia ensimmäisessä erässä.

Chicago (24-37-11) on itse asiassa hävittänyt seitsemän putkeen (0-5-2). Kevin Lankinen antoi 5 20 maalistaan, ennen kuin hänet korvattiin kolmannen erän alussa Colin Delialla, joka torjui yhdeksän.

Benn tarjosi Starsille 1-0-johtoa ensimmäisen neljänneksen kohdalla 4:14 ja muutti loukkaavaksi levypalloksi sekuntia ennen voimapelin loppua.

Jonathan Toyce nousi kello 11.24 ja tarjosi Chicagolle 2-1-johtoon. Hän käänsi kiekon vasemmalta laidasta verkkoon, ja myös Lindellin seura ohjasi kierroksen uudelleen Internetiin.