Maxi Domic tekee maalin jatkoajalla ja auttoi Chicago Blackhawksin voittoon

Maxi Domi pukeutui Chicago Blackhawks Pelipaita Custom, joka teki maalin 1:04 jatkoajalla, ja sai syöttöpisteen, kun Chicago Blackhawks voitti Calgary Flamesin sunnuntai-iltana 4-3 ja voitti toisen peräkkäisen voittonsa. Lukas Reichel löi ensimmäisen NHL-maalinsa ja antoi kaksi syöttöä. ja Philipp Kurashev ja Colin Blackwell tekivät myös maalin viimeiselle sijalle Blackhawksille, joka päätti viiden ottelun tappioputken Arizonaa vastaan perjantaina ja on 3-13-0 viimeisissä 16 pelissään.

Alex Stalock torjui 44 torjuntaa kolmannessa peräkkäisessä lähdössä ja kuudennen kahdeksasta torjuntaan palattuaan aivotärähdyksestä. Elias Lindholm teki voimapelimaalin ja syöttöpisteen, Nazem Kadri teki joukkuetta johtavan 16. maalinsa miesedun aikana ja Jonathan Huberdeau iski. jopa voimia Calgarylle.

Tyler Toffoli lisäsi kaksi syöttöä, kun Flames palasi kahden maalin alijäämästä tasoittaakseen tilanteen, kun valmentaja Darryl Sutter korvasi aloitusmaalivahti Jacob Markstromin Dan Vladarilla vain 35 sekuntia toisessa erässä. Markstrom salli kolme maalia 11 laukauksesta ja Vladar pysäytti 13. 14 laukausta. Jatkoajalla Domi ajoi alas, kompastui ja nousi sitten takaisin jaloilleen lyödäkseen laukauksen Vladarin ohi, mikä antoi Blackhawksille peräkkäisen voiton ensimmäistä kertaa lokakuun neljän pelin voittosarjan jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *