Katsaus Kanen kauteen 2022

Katsaus Kanen kauteen 2022

Kalenterivuoden 2022 alussa Kane sai ehdottoman luopumisen ja hänen sopimuksensa oli irtisanomassa Covid-protokollan rikkomisen vuoksi. Tammikuun loppuun mennessä hän oli Oilersin jäsen sopimusta jäljellä olevan kauden ajan.

Kanen lahjakkuus on kiistaton: hän on vilpitön kuuden parhaan vasemmistolainen, mitä Oilers ehdottomasti tarvitsi tuolloin.

Hän oli kuusi kertaa 20 maalintekijä ennen Hieno Edmonton Oilersin pelipaita pukemista, ja hän saavutti 30:n vuosina 2018–2019 ollessaan vielä San Josen jäsen. Kanessa on sekoitus fyysisuutta maalintekijänä, kaksi asiaa, jotka ovat aina muodissa.

Sen jälkeen kun Kane liittyi Oilersiin kauden 2021-22 puolivälissä, halpapaidassa on menestynyt hyvin. 43 pelissä hän teki 22 maalia, mikä näyttää melko läheltä 40:tä koko kauden aikana.Chicago Blackhawks Pelipaita Custom

Oilers ja Kane sopivat neljän vuoden sopimuksesta, jonka arvo on hieman yli 5 miljoonaa per kausi, mikä on kohtuullinen sopimus, jos Kanen tuotanto pysyy puolen kauden tasolla.

Yllä oleva raportti aiheesta ”Katsaus Kanen kauteen 2022n” tällä sivustolla. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä toimittajaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *