Josh Norrisin paluupäivällä ei ole tarkkaa päivämäärää

Josh Norrisin paluupäivällä ei ole tarkkaa päivämäärää

Vaikka Lasten Ottawa Senators Pelipaita Custom pukeutunut Norris ei tarvitse leikkausta vasemman olkapäävamman vuoksi, jonka hän kärsi 22. lokakuuta kohtaaessaan Arizona Coyotesia, hänen paluulleen ei ole aikataulua. Hänet arvioidaan uudelleen tammikuussa, jotta voidaan päättää, mitkä ovat seuraavat vaiheet.

Jos Norris joutuu leikkaukseen, hän on poissa kuusi kuukautta siitä huolimatta. Jos hän ei tarvitse toimenpidettä ja pääsee takaisin ilman leikkausta, se on molemmille osapuolille paras reitti. Seuran huippukeskus on luottavainen, että hän pystyy pukeutumaan jälleen tällä kaudella.

barkov pelipaita käyttävä Norris jätti kuusi viikkoa väliin viime kaudella, mutta johti silti Senatorsia maalinteossa 35:llä ja viimeisteli 55 pistettä 66 pelissä, ja allekirjoitti kahdeksan vuoden ja 63,5 miljoonan dollarin jatkokauden välikaudella. Hän halusi saada paljon mielipiteitä ennen päätöksentekoa.

Yllä oleva raportti aiheesta ”Josh Norrisin paluupäivällä ei ole tarkkaa päivämäärää” tällä sivustolla. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä toimittajaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *