Jack McCabe jää 10–12 viikon poissa loukkaantumisen vuoksi

Jack McCabe jää 10–12 viikon poissa loukkaantumisen vuoksi

Chicago Blackhawksilla ei ole kauden alkaessa kokoonpanossa Likaa hylkivä jääkiekkopaita pukeutunutta Jake McCabea, sillä hänelle tehtiin äskettäin kaularangan leikkaus ja hän on poissa 10-12 viikkoa.

Chicago Blackhawks Pelipaita Custom pukeutunut McCabe on aloittamassa toista kautta neljän vuoden, 16 miljoonan dollarin sopimuksen, jonka hän allekirjoitti vuonna 2021. Toistaiseksi McCabelle on vain toinen pitkä kuntoutus. Yhdeksänvuotisen NHL-uransa tähän mennessä hän ei ole pelannut yli 77 ottelua yhden kauden aikana.

Se on kova isku pelaajalle, joka on kärsinyt loukkaantumisista koko uransa, mukaan lukien polviongelma, joka kesti melkein koko kauden 2020-21 ja rajoitti hänen pelaamistaan viime kauden alussa. McCabe sopisi lopulta 75 kertaa Blackhawksiin ja teki uran ennätyksen 22 pisteellä ja pelasi keskimäärin yli 20 minuuttia yössä.nhl pelipaidat

Yllä oleva raportti aiheesta ”Jack McCabe jää 10–12 viikon poissa loukkaantumisen vuoksi” tällä sivustolla. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä toimittajaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *