Farrow Sabres voitti Detroit Red Wingsin 6-3

Kyle Okposo teki kolme maalia, halpa Buffalo Sabres Pelipaita pukeutunut Casey Mittelstadt teki kaksi maalia ja Buffalo Sabres voitti Detroit Red Wingsin 6-3 viidennellä peräkkäisellä voittollaan. Myös Jeff Skinner teki maalin Buffalolle ja Owen Power, Zemgus Girgensons ja JJ Peterkalla kummallakin oli kaksi syöttöä. Ukko-Pekka Luukkonen torjui 28 kertaa ja voitti kolmannen peräkkäisen starttinsa.

Sabres ei ollut harjoitellut viikkoon. Buffalo-alue on toipumassa lumimyrskystä, joka tappoi ainakin 40 ihmistä.Dominik Kubalik teki kaksi maalia Detroitille, joka hävisi seitsemännen kerran yhdeksässä pelissä. Jordan Oesterle teki myös maalin, ja Magnus Hellberg teki 29 pysäytystä.

Buffalo nappasi hallinnan toisessa erässä neljällä maalilla avaten 5-0-johtoon. Halvat NHL Pelipaidat pukeutunut Okposo teki kaksi maalia, voittaen Hellbergin 11:21 ja 14:02. Okposo sinetöi voiton tyhjään maaliin 3:38 jäljellä, nro 6 kaudella. Se oli kapteenin ensimmäinen hattutemppu sitten 7. helmikuuta 2016, kun hän pelasi New York Islandersissa. Mittelstadt vei Buffalon johtoon ja pysyi ensimmäisessä erässä 4:28. Hän naputti kiekkoa Hellbergin ohi sen jälkeen, kun Peterka laukaisi Red Wingsin puolustajan Jake Walmanin luistimen ja suoraan Mittelstadtiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *