Detroit Red Wings voitti Washingtonissa maalein 3-1

Capitals ja Red Wings osallistuivat maanantain otteluun toisiaan vastaan kahden joukkueen matkalla eri suuntiin. Washington otti jään Detroitia vastaan häviten neljä peräkkäin ja putosi viimeisestä Wild Card -paikasta idässä. Toisaalta Detroit pääsi maanantain voittajaksi kuuden viimeisestä seitsemästä joukosta ja sulki pisteeron vain kaksi pistettä Capitalsia jäljessä. Capitals kärsi viidennen peräkkäisen tappionsa.

Joukkue ratsasti Pius Suterin selässä Larkinin poissa ollessa, kun hyökkäys tapahtui kiekko mailassa. Kaksi syöttöämätöntä maalia auttoi häntä saamaan Red Wingsin kahden maalin johtoon. Ville Husso sai sen valmiiksi sinisen maalin välissä ja auttoi Detroitia viimeistelemään maantiematkan massiivisella voitolla D.C.:ssä, jotta hän jatkaa jokerimerkkipaikan tavoittelua. Muutaman pelin jälkeen tämä peli oli heille iso voitto jatkaakseen nousua sarjataulukossa.

Mutta vaikka Washingtonin hyökkäysongelmat jatkuivat, Capitals palasi myös omalla alueellaan. Detroit Red Wings Pelipaita 2023 pukeutunut puolustaja Nick Jensen yritti tyhjentää kiekon keskeltä jäätä keskelle Jevgeni Kuznetsoville, joka yritti syöttää kiekon ennen kuin sai syötön. Se pomppasi kepistä ja ajautui korttipaikkaan Suterille, joka voitti Kuemperin toisen kerran ja teki lukemiin 3-1 kolmannen erän kohdalla 6:24.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *