Arizona Coyotes pyrkii katkaisemaan kahdeksan ottelun tappioputken voitolla Winnipeg Jetsin

Arizona Coyotes on saattanut pudottaa kahdeksannen ottelunsa peräkkäin, mutta heidän ei tarvitse ryntää. Arizona Coyotes pyrkii katkaisemaan kahdeksan ottelun tappioputkensa voitolla Winnipeg Jetsin. He ovat jälleen toiminnassa tänä iltana ja kohtaavat toisen Central Division -joukkueen, Winnipeg Jetsin. Arizona kaatui Minnesota Wildille viime yönä 2-1 toisessa vähäpisteisessä asiassa.

Coyotes laukoi vain kaksi rangaistuspotkua viime yön ottelussa, mikä on hyvä asia, kun otetaan huomioon, että he ovat yksi NHL:n rankaisimmista joukkueista, mutta silti ne maksoivat heille ottelun. Arizona Coyotes Pelipaita 2023 pukeutunut Mats Zuccarello aloitti maalinteon toisessa erässä voimapelimaalilla, ja Frederick Gaudreau seurasi sitä toisella pian Wildin voimapelin päättymisen jälkeen.

Jets on päässyt pitkälle sen jälkeen, kun voitti Coyotesin jatkoajalla 3-2 Mullett Arenalla. Heillä on tällä hetkellä 57 pistettä 43 ottelussa, yhtä paljon kuin Dallas Starsilla, ja yksi peli vähemmän. He ovat voittaneet kaksi viimeistä otteluaan ja ovat 7-3-0 edellisessä kymmenessä. Ei ole vaikea nähdä, miksi Jets menestyy tällä kaudella. He saavat lujaa hyökkäystä avainveteraaneista, vaikka heillä on edelleen yksi NHL:n parhaista maalivahdeista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *